Erişilebilirlik Menüsü

Ekran Okuyucu

Seçili Alan Okuyucu

Bağlantı Vurgula İkonu

Bağlantı Vurgula

Metni Büyüt İkonu

Büyük Metin

Metni Sola Hizala

İmleç

Okuma Kılavuzu

Okuma Maskesi

Disleksi Dostu

Kontrast

Solgunlaştırma

Düşük Doygunluk

Yüksek Doygunluk

Yüzüncü Yıl Logosu Atatürk
2024 - 2025 Adli Yıl Açılış Programı Düzenlendi
02.09.2024


         2024-2025 Adli Yıl açılışı nedeniyle Sinop Adliyesi ve Sinop Barosu birlikteliğinde, Sinop Hükümet Meydanı Atatürk Anıtı önünde tören düzenlendi.  Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan programda Sinop Cumhuriyet Başsavcısı Mesut PEKTAŞ ve Sinop Barosu Başkanı Funda ÖZTÜRK ALTUNTAŞ tarafından Atatürk Anıtına çelenk bırakıldı.
    

       Sinop Milletvekilleri Sayın Nazım MAVİŞ ve Sayın Barış KARADENİZ'in adli yıl açılışı nedeniyle göndermiş olduğu mesajların okunması ve Cumhuriyet Başsavcısı Mesut PEKTAŞ ile Baro Başkanı Funda ÖZTÜRK ALTUNTAŞ'ın konuşmalarının ardından Sinop Adliyesinde kokteyl düzenlendi.
    

        Programa; Sinop Valisi Dr. Mustafa ÖZARSLAN, Belediye Başkanı Metin GÜRBÜZ, Cumhuriyet Başsavcısı Mesut PEKTAŞ, Adalet Komisyonu Başkanı İbrahim HATİPOĞLU, Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şakir TAŞDEMİR, Sinop Baro Başkanı Funda ÖZTÜRK ALTUNTAŞ, Vali Yardımcıları Taner BOLAT, Abdullah YÜKSEL, Ali Osman BULAT, İl Jandarma Komutan Vekili J. Kd. Alb. Emin İŞAŞIR, İl Emniyet Müdürü Sibel KILIÇOĞLU, TCSG-72 Komutanı SG Kd. Ütğm. Hasan DÜNDAR, Sinop Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Muhittin YILMAZ ile adliyemizde görevli Hakimlerimiz, Cumhuriyet Savcılarımız, Sinop Barosu Avukatları ile adliyemiz Müdür ve Personelleri katıldı.

Adres

Kefevi Mah. Hükümet Meydanı No:4, 57000 Merkez/Sinop

Telefon

0368 261 2546

0368 261 2641

E-Posta

sinopcbsisaretadalet.gov.tr